O nas

Nekaj besed o nas ter o našem podjetju.

V podjetju TEMS, d.o.o., Trbovlje se ukvarjamo s prodajo rabljenih avtomobilov, uvozom avtomobilov po naročilu, komisijsko prodajo vozil, uredimo vam kredit ali leasing, svetujemo vam pri registraciji in zavarovanju vozila in uredimo tehnični pregled.

Podjetje TEMS, d.o.o.

Podjetje TEMS, d.o.o., Ulica Sallaumines 3, 1420 TRBOVLJE je bilo ustanovljeno leta 2001 kot trgovina in storitveno podjetje. V zadnjem času se je podjetje usmerilo predvsem v prodajo rabljenih vozil in uvoz vozil iz držav Evropske unije. Vozila kupujemo pri preverjenih prodajalcih, ki nam jamčijo prevožene kilometre, stanje in predhodno vzdrževanje vozil. Za vozila, ki jih kupite pri nas, dajemo pisno garancijo. V naši zalogi najdete pestro ponudbo različnih avtomobilskih znamk, modelov in kakovostnih razredov. Vsa naša vozila so pred prodajo pregledana, očiščena in pripravljena na registracijo.
 

Uporabne povezave podjetja Tems d.o.o.

  • Povezava do AMZS s spletne strani www.tems.si
  • Motive Service Slovenija
  • Zavarovalnica Maribor

TEMS, d.o.o.

Podjetje TEMS, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2001 kot trgovina in storitveno podjetje. V zadnjem času se je podjetje usmerilo predvsem v prodajo rabljenih vozil in uvoz vozil iz držav Evropske unije. Vozila kupujemo pri preverjenih prodajalcih, ki nam jamčijo prevožene kilometre, stanje in predhodno vzdrževanje vozil...

Certifikat

Vreme pri nas

KONTAKTNI PODATKI

TEMS, trgovina in storitve, d.o.o.
Savinjska cesta 15
1420 Trbovlje
SLOVENIJA

G: +386 51 368 134
T: +386 599 44 111
F: +386 3 562 22 39
E: info@tems.si

Back to top
 ©  2013 Tems d.o.o. Vse pravice pridržane.